Öğrencilerden Türk Halk Müziği Konseri

Öğrencilerden  Türk Halk Müziği Konseri
12.12.2014

Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde Seçmeli üniversite ortak dersi kapsamında öğrencilerin hazırladığı Türk Halk Müziği konseri gerçekleşti.

Konserde Anadolu’nun farklı yörelerinden söylenen türkülerle izleyenlere büyük keyif yaşatıldı. Konserin Şefliğini Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Kazım Gürkan yaptı. Azerbaycan Halk Mahnısı olarak geçen Ay Işığında türküsünü Songül Beyaz seslendirirken, dans gösterisiyle Nimet Şimşek de ona eşlik etti. Koro halinde söylenen türkülerin yanında birçok öğrenci de solo parçalar seslendirdi.

12/12/2014 BD