Öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” Dedi

13.05.2016

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kadına şiddete ve bilinçli bir toplum oluşmasına dikkat çekmek amacıyla rozet dağıtarak, konuyla ilgili bir de bilgilendirme yaptı.

Akademik ve idari personeli ziyaret eden Sakarya MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, kadına şiddete karşı bir farkındalık oluşturmayı amaçladı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, konuya ilişkin bilgilendirme yapan ve katılımcılara rozet takan öğrencilerin çalışmaları gün boyunca devam etti.

Öğrencilerin çevreleriyle ilgili gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin olumlu yansımalarını tüm alanlarda görmekten memnuniyet duyduklarını belirten Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ezgi Tanrıverdi, çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Çalışma, öğrencilerin anket formlarını doldurmasıyla sona erdi.

13-05-2016 / Sakarya MYO