Gök Gürültülü

Öğrenci ve Personel Ligi Başlıyor

04.02.2014

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Öğrenci ve Personel Ligi için teknik toplantı düzenlendi.

31 Ocak 2014 Cuma günü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen 2014 Öğrenci ve Personel Ligi Teknik Toplantısı’na takım yöneticileri katıldı. Toplantıda, mart ayında başlayıp mayıs ayında sona ermesi planlanan Öğrenci ve Personel Ligi için kura çekimlerinin 6 Mart 2014 Perşembe günü saat 18:00’da Yurt – C blok Toplantı Salonu’nda yapılması kararı alındı.

Öğrenci ve Personel Ligi başvuruları 3 Şubat – 4 Mart 2014 tarihleri arasında Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’ne yapılacak ve müsabakalar Kampüs Halı sahasında oynanacaktır.

04/02/2014 – YC