Öğrenci Temsilciliği Seçimleri

Öğrenci Temsilciliği Seçimleri
09.12.2011
537
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 13 Aralık Salı günü yapılacak olan öğrenci temsilciliği seçimi ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Rektör Elmas mesajında, öğrencilerin demokratik haklarını kullanması açısından seçimlerin tarafsız ve adil bir şekilde gerçekleşmesinin önemine vurgu yaptı. Elmas, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği gibi 13 Aralık 2011 Salı günü öğrenci temsilciliği seçimleri yapılacaktır. Öğrencilerimizin demokratik haklarını kullanması açısından seçimlerin tarafsız ve adil bir şekilde cereyan etmesi büyük önem taşımaktadır. Aynı şekilde seçim süreci için uygun ortamın hazırlanması da bizlerin temel görevi olarak görülmelidir.

Öğrencilerimizin Bölüm Kurullarında, Fakülte Kurullarında, Meslek Yüksekokulu Kurullarında ve Senato’da temsil oranları artacaktır. Temel paydaşımız olan öğrencilerin yönetim sürecine katılmalarına destek verilmesi öğrenci odaklı yönetim ve yükseköğrenim anlayışının bir gereği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu itibarla, öğrenci temsilciliği seçimlerinin demokratik bir ortamda geçmesini diliyor, aday öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Prof. Dr. Muzaffer ELMAS

Rektör

 


537 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.