Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

26.03.2014

Sakarya Üniversitesi’nde devam eden Öğrenci-Personel Ligi’nde oynanan maç sonuçları şu şekilde;

Teknoloji Fak.: 4  Kaynarca S.S. MYO : 2

Yer : Kampüs Halı Saha  Hakem : Şuayip Bayhan YEŞİL***

Teknoloji Fak.: Cihan*** Miraç*** Nihat*** Kenan*** Yaşar*** Emre*** Tunahan*** Mecithan*** Muhammed

Antrenör : Mesut DURAT****

Kaynarca S.S. MYO: Emre** Gürkan** Bünyamin** Arda** Emre C** Aytaç** İlyas**

Antrenör : İbrahim AYDINLI**

Goller : Emre OKUR (35-85.dk), Mecithan GEDİKOĞLU (40.dk) Muhammed ŞAHİNER (88.dk), Aytaç TURAN (41.dk), İlyas KÜÇÜK (60.dk) (Kaynarca MYO)

Sarı Kart : Emre OKUR, Muhammed ŞAHİNER (Teknoloji Fak.), Emre CANOL (Kaynarca MYO)

TEKNOLOJİ FARKI

Tam 6 gol atıldı seyirci keyifli idi usta ayaklar fileleri havalandırdı. Teknoloji 4 gol ve 3 puan alarak yoluna devam etti.

Hendek MYO : 1 Bilgisayar Bil. Bil. Fak. : 0

Yer : Kampüs Halı Saha    Hakem : Şuayip Bayhan YEŞİL******

Hendek MYO.: Sinan*** Burak*** Oğuz*** Caner*** İlkay*** Hakan*** Aykut***

Antrenör : Yılmaz BEKLİYEN***

Bilgisayar Bil. Bil. Fak.: Osman** Mustafa** Raim** Çağatay** Mesut** Tunahan** Uğur** Abdülsamet**

Antrenör : Özgür ÇİFTÇİ**

Goller : Caner CAN (19.dk) (Hendek 8MYO)

Sarı Kart : Abdülsamet SANCAK (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.)

Kırmızı Kart :

PENALTI VE 3 PUAN

Tektik ve teknik varyasyonlarının izlendiği maçın kaderini 19.dakikada Hendekli Caner Penaltıdan takımına 3 puanı getirdi.

————————————————————————————-

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Akyazı MYO: 13    Güzel Sanatlar Fak.  : 0

Yer  : Kampüs Halı Saha   Hakem : İsmail MİŞE***

Akyazı MYO: Fatih*** Ömer*** Ümit*** Anıl*** Aykut*** Ümit E*** Samet**** Bilal*** Okan*** Doğuşcan****

Antrenör : Yusuf ŞAHİNOĞLU****

Güzel Sanatlar Fak.  : Sefa** Burak** Burak M** Enes** Rıfkı** Emre**

Antrenör : Cavit ÜNAL**

Goller : Samet GÖKMEN(10-15-25-27.dk), Anıl AKBAY(20.dk),Ümit EKİNCİLER(33.dk), Okan TOP (55.dk), Doğuşcan DÜZENLİ (60-81-85-90.dk), Bilal ALTIPARMAK (65-73.dk) (Ayazı MYO)

AKYAZI YAĞMUR GİBİ

Sakarya’nın havası öğlene kadar yaz öğleden sonra kış gibiydi. Tam bu anda Kampüs Arenada sahaya çıkan Akyazı bulutlardan dökülür gibi gol oldu güzel sanatları gole boğdu.

İ.İ.B.F. : 1   Fen Edebiyat Fak.  : 4

Yer  : Kampüs Halı Saha   Hakem : Anıl GARAN***

İ.İ.B.F.: Emre** Doğancan** İkbal** Efe** Semevi** Özgür** Birol** Fatih**

Antrenör : Ünal TÜYSÜZ**

Fen Edebiyat Fak.  : Okan*** İsmail*** Salim***  Serhat*** Yusuf*** Yasin*** Faruk*** A Rıza**** Ramazan*** Berat***

Antrenör : Yakup Güneş***

Goller : Ramazan COŞAR (17.dk), Serhat YILDIZ (69.dk), Ali Rıza ŞAHİN (79-85.dk) (Fen Edebiyat Fak.), Birol PSUN (73.dk) (İ.İ.B.F.)

Sarı Kart : Berat Güven (Fen Edebiyat Fak.)

FEN EDEBİYAT 4 KÖŞE

Takımlar ilk dakikalarda  birbirini tarttı, ölçtü tam beraberlik kokuyor derken 17.dakikada Ramazan goller geliyor sinyalini verdi. Edebiyatçılar ondan sonra tutulamadı ve maç 4 – 1 bitti. 3 puan Edebiyatçıların.

26/

03/2014 – YC