Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

10.04.2019

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Ligi maçları devam ediyor. 9 Nisan Salı günü oynanan maçların sonuçları şöyle:

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 2               Tıp Fakültesi: 0

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi: 0  İlahiyat Fakültesi: 3

Sağlık Bilimleri Fakültesi:  0          Sağlık Hizmetleri MYO : 3

Bilgisayarcılar Yenilmeden Lider

Bu yıl öğrenci liginde yenilmeden namağlup yoluna devam eden Bilgisayarcılar ligde sürpriz yaparak iyi futbol oynayan Yücel Hocanın Tıp takımı ilk yarı çok dikkatli top oynayarak 0-0 soyunma odasına gittiler.

İkinci yarı toparlanan Bilgisayarlı öğrenciler önce Ali Ulvi Bayram’la 48’de, Hasan tunç ile 69’da ikinci golü attı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Grupta birinci olan Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak. ardından averajla İlahiyat Fak. ikinci olarak gruptan çıktı.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 2          Tıp Fakültesi: 0

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.: Mamudu*** Melih*** Emirhan*** Furkan*** Hasan*** Ahmad*** Sedat*** Ali**** Murat*** Caner*** Burak*** Gökhan*** İbrahim***

Antrenör : Yücel Erdağ

Tıp Fak. : Osman S*** Muhammed*** Emre*** Umut*** İbrahim*** Osman M*** Mesut***

Antrenör : Yücel Demir

Goller : Ali Ulvi Bayram (48.dk), Hasan Tunç (69.dk)  (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.)

Sarı Kart: Mamudu Sane (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Ümit Cem Soybaş (Tıp Fak.)

İlahiyat Averajla İkinci

İlahiyat Fakültesi net bir sonuçla grubu ikinci bitirerek Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fakültesinin ardından final grubuna çıktı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi: 0                İlahiyat Fakültesi: 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Ömer Akyıldız

Sanat Tas. ve Mimarlık Fak.: Alper*** Ünal** Taha*** Ercan*** Ahmet*** Metehan*** Halil*** Berat*** Ozan*** Fatih Y*** Fatih U***

Antrenör : Onur Karaalioğlu

İlahiyat Fak. : Emre** Kerem** Sinan** Muhammet** Ali** Fehmi*** Arif** Ebubekir** Halil** Usame** Ahmet** Ertuğrul** Abdulkadir**

Antrenör : Kadir Saka

Goller : Arif Köse (15.dk), Fehmi Öksüz (44.dk), Abdulkadir Aydoğdu (75.dk) (İlahiyat Fak.)

Sağlık MYO Güzel Bitirdi

Ali Yıldırım’ın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2019 Yılı Öğrenci Liginde fark oluşturdu ve akıllara iyi futbol ve iyi mücadele örnekleri göstererek grubu güzel yerde bitirdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi:  0                      Sağlık Hizmetleri MYO : 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Sağlık Bil. Fak. : Cihat** Abdulkadir** Mecit** Mahmut** Ahmet** Fatih** Bülent** Halil**

Antrenör : Muhammed Şemsi Kaplan