Gök Gürültülü

Neşet Ertaş’ı Anma Konseri

31.12.2012

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Kopuz Müzik Topluluğu tarafından “Neşet Ertaş’ı Anma Konseri” düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İletişim Topluluğu’nun katkılarıyla, Devlet Konservatuvarı Kopuz Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen “Neşet Ertaş’ı Anma Konseri” SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Kürşad Türkay’ın hazırladığı ve yönettiği topluluğa konservatuar öğrencilerinin yanısıra Öğr. Gör. Kemal Akdemir ve Arş. Gör. Erdem Özdemir katkı sağladılar.

Protokol ve gelen diğer misafirlerle birlikte katılımın çok yoğun olduğu bir konser gecesi yaşandı.

31/12/2012 – YC