MYO’da Bahçe Semineri ve Kermes

08.05.2015

Sakarya Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından, İyilik Melekleri Derneği yararına Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda kermes düzenledi.

Sakarya MYO bahçesinde 6 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen kermes öncesi,  İyilik Melekleri Derneği Kurucusu ve Başkanı Nilay Çeteci bahçe semineri verdi. “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda öğrencileri bilgilendiren Çeteci, “ Seminer ve kermes sonunda sağladığımız gelirle, Ağrı’daki bir okulun başarılı futbol takımı öğrencilerine destek olacağız” dedi.

Kermeste gönüllüler tarafından yardım toplamak amacı ile yapılan takı ve yiyecekler ziyaretçilere sunuldu. Kermes boyunca Müzik Öğretmeni Burak Yaman, öğrencilere müzik dinletisi sunarak keyifli anlar yaşattı.

08/05/2015 – MA