MÜSİAD’tan İlahiyat Fakültesi’ne Ziyaret

22.03.2017

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki heyet, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’yı makamımda ziyaret etti.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın dekanlığa atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette; MÜSİAD Eğitim Komisyonu’nun Her hafta düzenlemeyi planladığı “Gönül sohbetleri” adı altında “İşadamıyla Kuran’ı buluşturmak” projesini Dekan Bostancı’ya sunan Şube Başkan Coşkun; bu konuda destek istedi.

MÜSİAD’tan proje

Projeye olumlu bakan SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı ise; “Bu konuda bizim üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Memiş ve Osman Güman’ın da aralarında bulunduğu ziyarette Dekan Ahmet Bostancı; okullarında 2000 lisans öğrenci,  1700 uzaktan eğitim gören öğrenci olmak üzere Yüksek Lisans ve Doktora ile toplam yaklaşık 4000 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Ziyarette; Şube Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Boz ve Mustafa Gavasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Gülşan, Eyüp Tuncer, İsmail Filizfidanoğlu, Muhammet Çapoğlu, Gökhan Erkan ve Şube Müdürü Emre Ozan’da yer aldı.

22.03.2017 – YC