Müsabakanın Kazananı SAÜ Oldu

05.12.2012

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engellilerin sosyal hayattaki yerlerini göstermek amacıyla düzenlenen ‘Görme Engelliler Futbol Müsabakası’nın kazananı Sakarya Üniversitesi Görme Engelliler Futbol Takımı oldu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Görme Engelliler Futbol Takımı ile Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü (SAGES) arasında futbol müsabakası düzenlendi. Futbol maçı gösterisinin kazananı 2-0’lık skor ile SAÜ Görme Engelliler Futbol Takımı oldu. Goller, Ercan Bayraktar (Dk. 25) ve Ramazan Kundul’dan (68.dk) geldi.

SAÜ Spor Tesislerinde gerçekleştirilen maçın başlangıç vuruşunu Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptı. Takımlarda gören bir kaleci, 4 as oyuncu ve 2 yedek oyuncudan oluşturdukları kadroyla çıngıraklı bir top sayesinde topu takip eden görme engelli futbolcular, yaptıkları mücadele sonucunda seyirciler tarafından büyük alkış topladı.

Sakarya Üniversitesi Görme Engelliler Takımı

Ercan Bayraktar,  Ramazan Kunduz, Uğur Dilek, İbrahim Bingül, İlkay Güneş, Ümit Şahin, Fatih Tunç (Kaleci), Hilal Tuncer (Antrenör), Esra Kavak (Takım Menajeri), Ozan Hakan Karagöz (Yönlendirici).

Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü
Atilla Tantuoğlu, Yusuf Durdurmuş, Orhan Günbatı, İslam Aydın, Ali Çeken, Mehmet Akkaya, Akın Şentürk (Kaleci), Mücahit Adak (Antrenör), Mustafa Aşkın Gürel (Takım Menajeri), Adnan Arman (Yönlendirici).

05/12/2012 – Müge Öçbaşaran