Mükemmellikte Süreklilik Ödülü Kokteyli

Mükemmellikte Süreklilik Ödülü Kokteyli
28.11.2013
633
A+
A-

‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü alan Sakarya Üniversitesi, kazanılan ödülü düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Eğitim-öğretim ve kalite süreçlerinde yaptığı çalışmalarla Türkiye, Avrupa ve Dünyada tanınan en saygın ödüllerden biri olan ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü alan Sakarya Üniversitesi (SAÜ), kazanılan ödülü SAÜ Personel Lokali’nde düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas da, dünyada bu konuda yapılan çalışmaların değerlendirilerek yapılabileceğin en iyisini yapmanın üniversitenin amacı olduğunu belirterek, “Üniversite olarak uzun süreçli bu yolu güç ve azim ile tırmanacağız” diye konuştu.

Kokteylde bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, üniversitenin geldiği noktanın çok güzel olduğunu ifade ederek, “Bu başarıların yansımalarını hep birlikte görüyoruz. Şehrimiz adına üniversitemize her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kokteyle katılanlara İstanbul’daki ödül töreninden kısa görüntüler de izletildi.

28-11-2013 / ST
633 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.