“Muhabbetin Kralı” Finans Söyleşisi

03.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Muhasebe Denetim ve Finans Öğrenci Topluluğu (MUDEF) tarafından düzenlenen “Muhabbetin Kralı” isimli finans söyleşisine Tacirler Yatırım Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Aşçıoğlu ve Ekotürk TV sunucusu Sami Altınkaya konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşide konuşan Tacirler Yatırım Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Aşçıoğlu, iş yaşamındaki deneyimlerini anlatarak konuşmasına başladı. Borsa İstanbul’un dünyanın ilk beş borsasından biri olduğunu söyleyen Aşçıoğlu, Blockchain gibi borsaya dair merak edilen kavramları açıkladı. Daha önce çıkan krizlere ve krizlerin çıkış noktasına değinen Aşçıoğlu, yaşanılan ekonomik krizlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşçıoğlu aile ve arkadaşlık bağları gibi birçok önemli konuya dikkat çekerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Ekotürk TV sunucusu Sami Altınkaya, iş deneyimlerinden bahsederek öğrencilere tavsiyeler verdi. Borsa ile ilgili birçok kavrama açıklık getiren Altınkaya öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdi. Söyleşinin sonunda, konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber: Furkan Özcan

ETİKETLER: