Minister Işık Visits Sakarya University

17.06.2014

Fikri Işık, Minister of Science, Industry and Technology, visited Technocity at Sakarya University.

Minister Işık, Sakarya Governor Hüseyin Avni Coş and President of Sakarya University Prof. Dr. Muzaffer Elmas visited the stand of Technocity products. Minister Işık obtained information about Technocity. He stated that he was glad to visit Sakarya University and to see the conducted studies on the site.

Işık said “Leading universities in the world have the functions of education, research and producing technology.” Işık emphasized that the efforts of SAU for producing technology is praiseworthy. He reminded that SAU Technocity leapt to 4th place in the 2012 performance index results of Technology Development Regions.

Following the Technocity visit, Minister Işık visited SAU Campus Mosque.

June 17, 2014 – PRess Office