Minibüs Şoförlerine Hizmet İçi Eğitim

28.08.2014

Sakarya Üniversitesi Kampüsünde yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförleri hizmet içi eğitim aldı.

Üniversiteye bağlı Hizmet içi Eğitim Şube Müdürlüğünce organize edilen eğitim, Öğretim Görevlisi Zuhal EROL tarafından verildi.

26-27 Ağustos 2014 tarihlerinde Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde, minibüs şoförleri ile öğrenci ve personel ilişkileri, iletişim bilgi ve becerileri, öfke kontrolü ve sabır, dinleme gibi konular işlendi.

Serdivan Minibüs Durak Başkanı Adem TAN ve Lojmanlar Minibüs Durak Başkanı Fahrettin KARACA yaptıkları açıklamada, bu tip hizmet içi eğitimlerin Sakarya Üniversitesi ile olan bağlarını daha da güçlendirdiğini ve hizmet kalitelerinin artarak devam ettiğini belirttiler.

28.08.2014  – YD