Meslek Tanıtım Günlerine Katıldılar

16.02.2012

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Sapanca Anadolu Lisesi Meslek Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İsmail Güleç, Doç. Dr. Mustafa Yılmazlar, Yrd. Doç. Dr. Tuncay Ayas ve Yrd. Doç Dr. Mehmet Özdemir,  Sapanca Anadolu Lisesi’nde 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Eğitim Fakültesini ve Bölümlerini tanıtıcı seminer verdi.

Sapanca Anadolu Lisesinde büyük bir ilgi ile karşılanan toplantıda öğrencilere Fakültenin öğretmenlik ile ilgili bölümleri, öğretim üyesi kadroları, Fakültenin eğitim- öğretim imkânları, yurtdışı eğitim (ERASMUS) şartları ve bölümlerin taban puanları hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerin Sakarya Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri diğer konularla ilgili soruları da cevaplayan öğretim üyelerine toplantı sonunda Okul Müdürü Mehmet Nuri Dede teşekkür etti.

16/02/2012 – Haber Merkezi