Merkez Kütüphanesinden Uygulamalı Kullanıcı Eğitimleri

Merkez Kütüphanesinden Uygulamalı Kullanıcı Eğitimleri
30.03.2022
1.145
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, veri tabanları ve hizmetlerin kullanımını kolaylaştırmak için araştırmacılara eğitim vermeye devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, öğrencilere, akademisyenlere ve çalışanlara birçok hizmet ve arşive ücretsiz erişimi imkânı sağlıyor. Sistemlerin etkili şekilde kullanılabilmesi için uygulamalı kullanıcı eğitimleri veriliyor. Eğitimler sayesinde, kütüphanenin arşiv ve kaynaklarında bulunan kullanması zor veri tabanlarına erişim kolaylığı sağlanıyor.

Yüz yüze ve çevrim içi olmak üzere hibrit yapılan eğitimler, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının internet adresinde ilan ediliyor.

Ücretli hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor

SAÜ Kütüphanesinden yapılan açıklamada dönem başında planlanan eğitim sayısının 9 iken, henüz dönem ortasında olunmasına rağmen gerçekleştirilen eğitim sayısının 10’u geçtiği ifade edildi. Eğitimlerin düzenli olarak takip edildiğine dikkat çeken kütüphane personeli Şeyma Akın, “Bizleri gerek web sitemiz gerekse de YouTube başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Hizmetlerimiz sürekli olarak yenileniyor, ücretli arşiv erişimlerini üniversitemiz bünyesindeki herkese ücretsiz olarak sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kütüphanenin hizmetlerine aşağıdaki hesaplardan ulaşabilirsiniz:

YouTube: SAÜ Merkez Kütüphane

Instagram: kutuphanesau

Twitter: kutuphanesau

Facebook: kutuphanesau

 

 

Haber: Furkan Şahin
1.145 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.