MBS Yeni Mezunları Bekliyor

19.07.2017

Mezunlar, şirketler ve üniversite arasında çevrimiçi iletişimi sağlamayı amaçlayan sosyal ağ yazılımı Sakarya Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi (MBS), yeni mezun öğrencileri bekliyor.

Sakarya Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında mezun olan yaklaşık 14 bin öğrenci ile birlikte toplam mezun sayısı 180 bine ulaştı. Öğrenciler SAÜ Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından oluşturulan MBS ile hayatlarının en önemli dönemlerinden birisini geçirdikleri okulları ve arkadaşları ile yeniden bağ kurabilecek ve mezunlara sunulacak çeşitli fırsatlardan yararlanabilecekler.

Günümüzde sosyal ağlarda kullanılan tüm özelliklere sahip olan MBS, bunun yanı sıra sosyal ağ diploma sorgulama, özgeçmiş oluşturma, iş veya eleman arama, iş ilanı ekleme, mezunlar dizininde arama yapma gibi unsurlarıyla üniversite mezun veri tabanından yararlanma olanakları da sunuyor.

İnternet üzerinden kayıt

Mezunların sisteme dâhil olmaları için “http://mezun.sakarya.edu.tr” adresinden kayıt yaptırmaları ve mezun anketini yanıtlamaları yeterli olacak.

19-07-2017 / ST