Matematik Seferberliğinde Üniversitemizden İş Birliği

Matematik Seferberliğinde Üniversitemizden İş Birliği
08.12.2022
844
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mithat Takunyacı ve Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Özkan Ergene; Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı ziyaret ederek Matematik Seferberliği kapsamında planlanan projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Sakarya Üniversitesi ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak çalışması ile Millî Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu matematik seferberliği için “Sakarya Matematik Seferberliği” Projesinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında matematik atölyeleri, matematiği oyunla ilişkilendirme, farklı yaklaşımlar ile matematik öğretimi ve öğrenimi, öğretmen, öğrenci, öğretmen adayları ve akademisyenleri buluşturma seminerleri planlanıyor.

Ziyarette öğretmen, öğrenci ve öğretmen adayları olmak üzere temelde üç farklı hedef kitlesi bulunan proje süreci hakkında fikir alışverişinde bulunularak hedef kitleleri ortak bir amaç için bir araya getirme fırsatının verilmesi, hedef kitleler arasındaki iletişimin ve iş birliğinin arttırılması ve ileriye dönük farklı eğitim ortaklıklarının kurulması konularında mutabık kalındı.

 
844 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.