Marka Şehir Olmanın İpuçları

Marka Şehir Olmanın İpuçları
13.03.2015
911
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Işık’ın, “Nasıl Marka Şehir Olunur?” isimli kitabı çıktı.

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Işık ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Erdem tarafından hazırlanan "Nasıl Marka Şehir Olunur?" isimli kitap, Eğitim Kitabevi Yayınları arasında çıktı.

Yerel yönetimler için marka şehir olmanın ipuçlarını anlatıldığı kitap, okuyuculara şehirlerin nasıl marka şehir olabileceğini ele almakta ve yol haritaları sunuyor. “Nasıl Marka Şehir Olunur?” sorusunu üç ayrı bölümde ele alan kitap, İlk bölümde marka olgusu ve markalaşmanın önemi, ikinci bölümde ise bir şehrin nasıl marka şehir haline gelebileceği örneklerle ele alıyor. Kitabın son bölümünde ise “Marka Şehir Gaziantep” projesi bağlamında, Türkiye’deki Gaziantep şehir algısı ölçülüyor.

"Nasıl Marka Şehir Olunur?" kitabı, 2003 yılında Gaziantep Sanayi Odası tarafından “Marka Şehir Gaziantep” sloganı ile markalaşma sürecine başarılı bir adım atan Gaziantep ilinin, Türkiye’deki insanlar tarafından nasıl algılandığına dair yürütülen araştırmaların sonuçlarını ele alan bir kitap olarak okuyucuların karşısına çıkıyor.

13/03/2015 – YC


911 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.