Malezya Putra Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

20.04.2015

Malezya Putra Üniversitesi’nden (Universiti Putra Malaysia) bir grup öğrenci ve öğretim elemanı, Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Üniversite Rektörlüğü tarafından Biruni programı kapsamında konuk edilen Malezyalı öğrenciler ve öğretim elemanları, İngilizce eğitim-öğretim deneyimlerini gözlemlemek amacıyla Eğitim Fakültesi’ne bir ziyarette bulundu. Yabancı dil olarak İngilizce öğrenen öğrenciler, fakültede İngilizce öğretmenliği bölümünde derslere girdi.

Öğrenci ve öğretim elemanlarıyla bir dizi görüşmelerde bulunan Malezyalı konuklar, SAÜ’lü öğrenciler ve öğretim elemanları ile karşılıklı olarak İngilizce öğretimi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

20/04/2015 – ST