Malezya Pahang Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

11.06.2014

Malezya Pahang Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Daing Nasır İbrahim, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Malezya Pahang Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Daing Nasır İbrahim, Rektör Yardımcısı Prof. Murtaza Muhammed ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ile Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Mevlana Değişim Programına ilişkin SAÜ ile Pahang Üniversitesi arasında bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, gelecekte yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

11/06/2014 – ST