Malezya Pahang Üniversitesi ile MoU Anlaşması Yenilendi

Malezya Pahang Üniversitesi ile MoU Anlaşması Yenilendi
17.06.2022
1.120
A+
A-

Malezya Pahang Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mohd Rosli Hainin, Uluslararası İlişkiler Merkezi Direktörü Doç. Dr. Mohd Azmir Mohd Azhari ve Uluslararası İlişkiler Merkezi Müdürü Norul Fadilah Abdullah 16 Haziran Perşembe günü Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektör Yardımcısı Barış Tamer Tonguç’u MoU anlaşmasını yenilemek üzere makamında ziyaret etti.

Malezya Pahang Üniversitesi yetkilileri ile MoU anlaşmasının yenilendiği ziyarette iki üniversite arasında akademi ilişkilerinin geliştirilmesi için iş birliğinin genişletilmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mevlana Değişim Programı kapsamında 2014 yılından bu yana SAÜ’nün aktif ortağı olan Malezya Pahang Üniversitesi ile yıllar içinde MoU kapsamında da ortaklık kurularak ilişkiler genişletildi.

Ziyaretin anısına Malezya Pahang Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mohd Rosli Hainin, SAÜ Rektör Yardımcısı Barış Tamer Tonguç’a tablo takdim ederken SAÜ Rektör Yardımcısı Barış Tamer Tonguç da Malezya Pahang Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mohd Rosli’ya ebru tablosu hediye etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sonlandı.


1.120 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.