Liseli Öğrencilere Değişim ve Seyahat Programları Tanıtıldı

Liseli Öğrencilere Değişim ve Seyahat Programları Tanıtıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Sakarya Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından liseli gençlere yönelik Avrupa Birliği seyahat programları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrupa Birliği seyahat programları bilgilendirme toplantısına SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah Nalbantoğlu ve Serdivan bölgesi lise öğrencileri katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, liseli öğrencileri kampüste ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite tercihlerini Sakarya Üniversitesinden yana kullanmaları önerisinde bulundu. Prof. Dr. Köseoğlu, Sakarya Üniversitesinin öğrencilerine birçok değişim programı çerçevesinde yurtdışında eğitim alma, staj ve gönüllülük hareketlerini deneyimlemeyi sunduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda,  DiscoverEU programının ilk katılımcılarından olan Hasan Erdem Çelik ve Zeynep Coşkun deneyimlerini paylaştı.


1.099 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.