“Lirik” Sergisi Beğeniye Sunuldu

19.04.2023

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Geleneksel Türk Sanatları Anasanat Dalı yüksek lisans öğrencisi Hatice Küçükyılmaz’ın tez sürecinde çalıştığı eserlerden oluşan “Lirik” isimli sergi açıldı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galeri’sinde düzenlenen serginin açılışına, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney, STMF Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Danışmanlığını Doç. Mesude Hülya Doğru’nun yaptığı öğrencinin sergisinde yer alan özgün tasarımların bulunduğu eserler çini ve minyatür teknikleri kullanılarak, panolara, tabaklara ve vazolara uygulanarak üretilmiştir.

Sanatseverler sergiyi 25 Nisan 2023 tarihine kadar ziyaret edebilir.