Gök Gürültülü

KYK Başarı Kriteri Duyurusu

11.06.2013

Sakarya Üniversitesi Senatosu, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun her yıl istemiş olduğu başarılı öğrencilerin belirlenmesinde kullanılacak olan kriteri belirledi.

Sakarya Üniversitesi Senato Toplantsında, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun her yıl istemiş olduğu başarılı öğrencilerin belirlenmesinde kullanılacak olan kriteri “Sorgulama yapılan tarihi içine alan dönemde derse yazılmış olmak kaydıyla, bulunduğu sınıf sonunda genel not ortalaması en az 1,80 ve üzeri olan öğrencilerin başarılı sayılması” olarak belirlenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verdi.

Ayrıntılı Bilgi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız…

www.ogrisl.sakarya.edu.tr/

11/06/2013 – YC