Kütüphane İnşaatında Sona Yaklaşıldı

14.08.2013

Sakarya Üniversitesi Merkez Süleyman Demirel Kütüphanesi’ni büyütmek amacıyla yapımına bu yıl başlanan ek bina inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde bulunan Merkez Süleyman Demirel Kütüphanesi’ni büyütmek amacıyla yapılan ek binanın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünde mevcut kütüphanenin yanına öğrenci ve akademisyenler için zemin üzeri 2 kat toplam üç katlı olacak yaklaşık 3500 m2 kapalı alana yapılması planlanan kütüphane ek bina inşaatında sona gelindi.

Süleyman Demirel Kütüphanesi girişi üzerinde bu sene temelleri atılan SAÜ Kütüphanesi Ek Binası 2013-2014 Eğitim ve Öğretim dönemine hazır olacak şekilde tüm hızıyla tamamlanıyor. Yapılacak olan ek bina ile birlikte, öğrencilere daha rahat ders çalışabilme ve araştırma yapabilme imkanının yanında daha fazla yazılı kaynak barındırması planlanıyor.

14/08/2013 – CP