Kupalar Sahiplerini Buldu

Kupalar Sahiplerini Buldu
08.03.2012
912
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörlük Yeni Yıl Kupası şampiyonları düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Sakarya Üniversitesi’nde 21-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Rektörlük Yeni Yıl Kupası”  kazananları için ödül töreni düzenlendi.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Musa Eken, SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük ve Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanı Mustafa Coşkun’un katıldığı ödül töreninde, şampiyonlar ödüllerine kavuştu.

Amerikan Bilardo dalında şampiyon olan Şafak Akbulut’a ve dereceye giren, Rıfat Aliyev ve Olcay Atmaca’ya ödülünü SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken verirken 3 Top Bilardo dalında şampiyon olan, Harun Nargül’e ve dereceye giren Yasin Salt ve Gökhan Usta’ya ödülünü SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük takdim etti.

Satranç dalında dereceye giren, Cavanşir Hasanzade, Arif Kahraman ve Tarkan Suay’a ödüllerini SKS Daire Başkanı Mustafa Coşkun’un elinden aldı.  Masa Tenisi Erkekler dalında dereceye giren, Cihad Atik, Emre Ünal ve Murat Terzi, kupasını SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükrü Cicioğlu verdi.

Bayanlar Masa Tenisinde dereceye giren Mehtap Toroğlu, Merve Ayhan ve Merve Öt’e, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Yakut, Fakülte Sekreteri Mustafa Durmuş ve Mehmet Akıncık tarafından takdim edildi. Tavla dalında dereceye giren Barış Uzun, Oktay Madanoğlu ve Erdem Erdal’a Hilmi Yanmaz, Mesut Oktay ve Mustafa Kayıhan, Tek Pota Atışlarında dereceye giren Kıvanç Özkan, Erkan Kıymık ve Serdar Sevinç’e Karasu MYO Sekreteri Yılmaz Toçoğlu, Arş. Gör. Hüseyin Kalkan ve Kemal Köse tarafından ödülleri takdim edildi.

08/03/2012 – YC


912 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.