Konya/Kayseri Kültür Gezi Programı Düzenlenecek

Konya/Kayseri Kültür Gezi Programı Düzenlenecek
18.10.2022
863
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü (SKS) tarafından 28-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Konya/Kayseri Kültür Gezi Programı düzenlenecek.

İki gün sürecek gezi programının birinci gününde ilk durak bir zamanlar Anadolu Selçuklu Devletinin başkenti olan Konya olacak. Konya’nın Mesire yeri olarak bilinen Meram’da Alâeddin Keykubat dönemlerinde yaşamış Tavus Baba Türbesi  ziyaretinin ardından Kudüs’e giden hacıların uğrak noktası olmuş Aya Elenia Kilisesi gezilecek. Öğle yemeği molası sonrasında Fars Müslüman Alim Mevlâna Celâleddin Rumi Türbesi ve Tropikal Kelebek Bahçesi ziyaret edilecek.

Gezi programının ikinci durağı ise Kayseri olacak. Burada sırasıyla Kayseri Cumhuriyet Meydanı, Kayseri Kalesi, Kayseri Saat Kulesi, Bürüngüz Camii, Kurşunlu Camii ve Hunat Hatun Camii ve Külliyesi gezilecek. Öğle yemeğinin ardından yapılacak gezi programı durakları ise Alaca Kümbet Zeynel Abidin Türbesi, Gevher Nesibe Hatun Medresesi, Şifahane, Kapalıçarşı ve Kazancılar Çarşısı, Kayseri Lisesi, Millî Mücadele Müzesi, Meryem Ana Kilisesi, Kayseri Atatürk Evi, Talas Tarihi Kayseri Mahallesi, Erciyes Dağı ve Mimar Sinan Evi olacak.

Gezi hizmetlerine; otellerde 1 gece konaklama, zorunlu seyahat sigortası, tüm çevre gezileri, profesyonel rehberlik hizmeti, lüks araçlar ile ulaşım, araç içi ikramı ve otelde kahvaltı dahil olurken; müze kart, tüm öğle ve akşam yemekleri, tüm müze ve ören yeri giriş ücretleri, ekstra organizasyonlar,  öğle ve akşam yemekleri gezi hizmetlerine dahil olmayacak.

40 kişilik kontenjanın bulunduğu gezide gezi ücreti çift kişilik odalarda kişi başı 450 TL, tek kişilik odalarda ise kişi başı 510 TL olacak.

 

 
863 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.