Konservatuvar Öğrencileri Akdeniz Oyunlarında Sahne Aldı

03.07.2013

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri Mersin’de yapılan 17. Akdeniz Oyunları’nın açılış ve kapanış seremonilerinde görev yaptı.

2012 yılında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı bünyesinde Öğr. Gör. Kerem Cenk Yılmaz ve Arş. Gör Umut Erdoğan tarafından kurulan NeviDans Sahne Sanatları  Topluluğu dansçıları, Mersin’de yapılan 17. Akdeniz Oyunları’nın açılış ve kapanış seremonilerinde görev aldılar.

Sakarya Üniversitesi NeviDans Sahne Sanatları Topluluğu dansçıları, Mersin Devlet Opera Balesi, Türk Halk Oyunları Federasyonu’nun ekipleri ve özel seçilmiş dansçıların yanında organizasyon komitesinin özel davetiyle organizasyonda görev yaptılar.

03/07/2013 – YC