Konservatuvar, 2011’e Müzikle Veda Etti

Konservatuvar, 2011’e Müzikle Veda Etti
02.01.2012
556
A+
A-

Sakarya Üniversitesi  (SAÜ)Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korusu, 2011 yılına konserle veda etti.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 30 Aralık 2011 Cuma günü düzenlenen konserde Türk sanat müziğinin en güzel parçaları seslendirildi.

SAÜ Türk Sanat Müziği Korosu öğrencileri, öğretim Görevlisi Tuncay Kardaş’ın yönetiminde Dede Efendi’den Ali Rıza Bey’e, Alaeddin Yavaşça’dan Avni Anıl’a kadar eski ve yeni dönem besteleri seslendirdi.

Öğrencilerin koro halinde söyledikleri şarkılardaki coşkuları, seyircileri de etkilerken, katılımcıların şarkılara sık sık eşlik ettiği görüldü.

Özellikle solo olarak seslendirilen şarkılarda öğrencilerin performansları dikkat çekiciydi. Seslerini kullanmaları ve sahne performanslarıyla hem öğretim üyeleri hem de izleyicilerden büyük beğeni topladılar.

Etkinlikler Devam Edecek

Konser sonunda bir konuşma yapan Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin, öğrencilerin performanslarından çok memnun kaldığını söyledi. Tekin, bu etkinliklerin yeni yılda da devam edeceği müjdesini de verdi.

Konuşmasının ardından Doç. Hatice Selen Tekin,  tüm ekip adına Tuncay Kardaş’a çiçek verdi ve keyifli bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.

02/01/2011 – Adil Bical

 

 
556 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.