Kesitler Seramik Sergisi GSF’de Açıldı

14.10.2014

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Kesitler Seramik Sergisi” açıldı.

Sanatçı ve akademisyen Soner Genç’in 20 yıllık eserlerinden oluşan sergi, SAÜ GSF Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışına sanatçı Soner Genç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Buket Acartürk ve öğrenciler katıldı.

14-31 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak sergi, ağırlıklı olarak vazo ve tabakların yer aldığı 99 eserden oluşuyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi hakkında bilgi veren Sanatçı Soner Genç, sergiyi açma amacının öğrencilere 20 yıllık birikimini sunarak, öğrencilerin bu eserlerden faydalanmasını sağlamak olduğunu belirtti.

14/10/2014 – ST