Kentsel Dönüşüm ve Sakarya

06.03.2013

Sakarya Üniversitesi Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından  “Kentsel Dönüşüm ve Sakarya” konulu bir panel düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından 9 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de “Kentsel Dönüşüm ve Sakarya” konulu bir panel düzenlenecek. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panele, Kentsel Dönüşümle ilgili TBMM  Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyeleri olan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan ve MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık konuşmacı olarak katılacak.

Panele katılan milletvekilleri, Kentsel Dönüşüm hakkında yürütülen kanun ve yönetmelik çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm uygulamaları konusunda Sakarya halkını bilgilendirecekler.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da Kentsel Dönüşüm süreci ve bölgeye özgün problemleri dile getirecekler.

Toplantının son kısmında soru ve cevap bölümü düzenlenecek olup Sakaryalıların Kentsel Dönüşüme ilişkin soruları cevaplandırılacak ve problemlere çözüm önerileri aranacaktır.

06/03/2013 – YC