Gök Gürültülü

Kemal Sunal’ı Türkülerle Andılar

13.11.2015

Sakarya Üniversitesi Türk Müziği Araştırma, Uygulama ve Tanıtma Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Kemal Sunal’ın Sesinden Yeşilçam’da Türküler’ konseri düzenlendi.

Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal’ın doğum günü olan 11 Kasım Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde, Sunal filmlerinin türküleri öğrenciler tarafından seslendirildi.

Kemal Sunal’ın Çöpçüler Kralı, Sosyete Şaban, Davaro, Kibar Feyzo, Şark Bülbülü, Köyden İndim Şehire, Korkusuz Korkak filmlerinde seslendirdiği türküler, topluluk öğrencileri tarafından yeniden yorumlandı.

Yaklaşık iki saat süren konser, dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

12/11/2015 – MA