Gök Gürültülü

Kazananlar Belli Oldu

03.06.2014

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) “Bahar Kupası Spor Şöleni” kazananları belli oldu.

SAÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bahar Kupası Spor Şöleni’nin kazananları belli oldu.

Öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak için 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen kupa, satranç, tavla, langırt, masa tenisi, bilardo, bayan penaltı atışı, sokak basketbolu ve Play Station (PES) gibi branşlarda gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Sonuçlar şöyle:

YENİ YIL SPOR ŞÖLENİ SONUÇLARI