Gök Gürültülü

Kaymakam Gökhan Azcan Sapanca MYO’yu Ziyaret Etti

25.09.2014

Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, yapımı tamamlanarak hizmete giren Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’den kampüs ile ilgili bilgiler alan Azcan yaptığı açıklamada Meslek Yüksek Okulu kampüsünün çok kısa bir sürede tamamlanmasından dolayı SAÜ Rektör’ü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’e, iş adamı Mehmet Tok’a Sapanca MYO Geliştirme Derneği Başkanı Şakir Memi’ye ve tüm MYO çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Ziyareti sırasında öğrenci ve öğretim elemanları ile de sohbet eden Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi.

25/09/2014 – ST