Karşılaşma No:3 Tasarım Pratikleri Sergisi Açıldı

28.04.2017

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Karşılaşma No:3 Tasarım Pratikleri Sergisi” açıldı.

SAÜ Mimarlık Bölümü Atölyelerinde düzenlenen sergide Mimarlık Bölümü öğrencilerinin 1. sınıf stüdyolarına dair üretimleri, 2. ve 3. sınıf tasarım stüdyoları ile “Mekânsal Pratikler” ve “Kültür Mekân” derslerine ait üretimleri yer alıyor.

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tahsin Turğay, serginin açılışında yaptığı konuşmasında, “Tasarım o kadar güçlü bir olgudur ki, yapılan mekândan faydalanarak, o mekânda bulunan insanların davranışlarını doğrudan etkilemektedir. Bu bağlamda üniversitemiz tarafından ileride kendilerinden söz ettirecek mimarların yetiştirilmesini hedeflemekteyiz. Bunun için özverili çalışmalarından dolayı bölümümüz kıymetli öğretim üyelerine ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Sergi 26-29 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.

27/04/2017 – MA