Kariyer ve Eğitim Anketi

Kariyer ve Eğitim Anketi
31.01.2013
1.334
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Koordinatörlüğü’nün “Kariyer ve Eğitim Anketi 2013” duyurusu.

İktisadi ve idari bilimler, mühendislik ve bilgisayar – bilişim bilimlerinde tüm düzeylerde (önlisans, lisans ve lisansüstü) öğrenim gören öğrencilerimizi Trendence Institute adlı kuruluşun yapmış olduğu Trendence Graduate Barometer 2013 eğitim ve kariyer anketine katılmaya davet ediyoruz.

Üniversitemiz, Trendence Graduate 2012 barometresi bünyesinde yer alan yaklaşık 1000 üniversiteden biridir. Aşağıda verilen internet bağıntısına erişimle sizlerin eğitim ve kariyer planlarınız ile ilgili yapılan bu çalışmaya ilgili anketi doldurmak suretiyle katılmanızı öneriyoruz.

Anket içerisinde akademik durumunuzdaki memnuniyetiniz, gelecekteki kariyer planlarınız ve işverenlerden beklentileriniz ile ilgili sorular bulunmaktadır. Bu anket, Avrupa genelindeki öğrencilerin düşüncelerini belirtmelerini sağlamakla birlikte diğer Avrupa ülkeleri ile var olan benzerliklerinin ve farklılıklarının araştırılmasına da imkân tanımaktadır. Anket ile hedeflenen öğrencilerin yüksek öğrenimleri sonrası iş piyasasına daha kolay geçiş yapabilmelerine yardımcı olabilmektir.

Kariyer ve Eğitim Anketi aşağıdaki bağıntıda çevrimiçi olup kolay ve hızlı bir şekilde Türkçe olarak doldurulabilmektedir. Vereceğiniz cevaplar kesinlikle gizli tutulacaktır.

Anketi tamamladıktan sonra kendi sonuçlarınızı Türkiye’deki ve Avrupa´daki diğer öğrencilerin sonuçları ile karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca ankete katıldığınız takdirde, anketi düzenlemekte olan Trendence, sizin adınıza belirli bir miktar Kızılay’a bağışta bulunmaktadır.

Ankete katılım için aşağıdaki bağıntıyı tıklayabilirsiniz.

www.trendence-gradbarometer.eu

30/01/2013 –  SAÜ ULİK

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

 
1.334 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.