Karasu Vocational School Additional Building

01.05.2014

Karasu Vocational School Additional BuildingSakarya University Karasu Vocational School Additional Building is started to be constructed.

Sakarya Governor Mustafa Büyük, Sakarya University President Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karasu Mayor Mehmet İspiroğlu, Karasu District Governor Şafak Gürçam, Karasu Garrison Commander Lieutenant Commander Bahadır Helli, Vocational School officers and citizens attended the ceremony.

Governor Mustafa Büyük talked on the ceremony and stated that Karasu has started to be centre of attention.

President Prof. Dr. Elmas thanked to everyone who had contribution in the process. He said “I hope that the construction of the building will be completed in a short time with the support of Governor, District Governor and Karasu people.”

After the speeches, the ground-breaking ceremony was held.

April 30, 2014 – PRess Office