Gök Gürültülü

Kamu Politikaları Çalıştayı Düzenlenecek

15.09.2015

İlki 2009 yılında düzenlenen Kamu Politikaları Çalıştayı’nın altıncısı Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 16-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan “6. Kamu Politikaları Çalıştayı”, sosyal bilimler içinde nispeten genç bir disiplin olan kamu politikasının Türkiye’de gelişmesini ve bu alana özgün kuramsal ve uygulamaya dönük katkılar yapmayı amaçlıyor. Alanla ilgilenen akademisyen, uzman ve uygulamacıları bir araya getirecek olan çalıştayda, bu sayede bilgi ve tecrübe paylaşımı ile bu aktörler arasında işbirliği olanaklarının sağlanması amaçlanıyor.

Türkiye’deki kamu politikaları, üç gün sürecek olan çalıştayda 9 farklı oturumda “Türkiye’de Kamu Politikası Çalışmalarının Mevcut Durumu ve Geleceği”, Türkiye’de Afet Yönetim Politikalarının Analizi”, “Bir Kamu Politikasının Analizi: Köy Koruculuğu”, “Suriye Krizinin Türk Kamu Politikalarına Etkisi: PEST Analizi” ve daha birçok başlık altında alanında uzman katılımcılarla tartışılacak.

Çalıştay ile ilgili ayrıntılı bilgi ve çalıştayın programı için tıklayın:

15/09/2015 – ST