Sisli

Kampüs’te Meyve Fidanı Dağıtıldı

24.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri ürettiği 300 adet bodur meyve fidanını Sakarya Üniversitesi personellerine dağıttı.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs bitkileri öğrencileri, ürettiği 300 adet bodur elma, erik ve armut fidanını SAÜ personellerine dağıttı. Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Öğr. Gör. Recep Özkır, Yüksekokul Sekreteri Emin Soylu ve peyzaj öğrencilerinin de katılımıyla SAÜ Personel Yemekhanesi’nde dağıtımı gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi çalışanları, öğrencilerde tarafından yetiştirilen meyve fidanları için Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencilerine ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’e teşekkürlerini iletti.

24.03.2017 – YC