Gök Gürültülü

Kampüs Cami’de Sona Gelindi

12.11.2013

Yapımı yıllardır devam eden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kampüs Cami’nin Minarelerinin takılmasının ardından Çevre düzenlemesi de yapıldı.

Yapımı uzun yıllardır devam eden Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampusü’nde bulunan caminin minareleri takılmasının ardından çevre düzenlemesi de yapıldı. Kapalı alanı 4 bin, açık alanı 2 bin toplamda 6 bin kişilik kapasitesi bulunan cami, Sakarya’daki ilindeki büyük camiler arasında.

Minarelerin takılan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlenmesi yapılan Kampüs Cami, ayrı bir güzelliğe kavuştu.

11/11/2013 – YC