ISTEC ve IDEC Konferansları Başladı

ISTEC ve IDEC Konferansları Başladı
13.12.2012
1.072
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nin desteği ile Dubai’de gerçekleştirilen “Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Mühendislik Konferansı” ve “Uluslararası Uzaktan Eğitim Konferansı” başladı.

Sakarya Üniversitesi’nin desteği ile Dubai’de gerçekleştirilecek olan “3. Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Mühendislik Konferansı” ve “2. Uluslararası Uzaktan Eğitim Konferansı” 13 Aralık Perşembe günü başladı.

Sakarya Üniversitesi’nin  (SAÜ) desteği ile TASET (The Assocation of Science Education and Technology) tarafından bu yıl 3’ncüsü Dubai’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Mühendislik Konferansı (ISTEC), SAÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aytekin İşman’ın Genel Koordinatörlüğü ve Prof. Dr. Mustafa Şahin Dündar’ın Koordinatörlüğünde 13 Aralık Perşembe günü başladı.

3 gün boyunca sürecek olan konferansta, 44 ülkeden katılacak olan yaklaşık 520 araştırmacı tarafından etkinlik süresince 460 bildiri sunulacak.

Bu yıl 2‘ncisi düzenlenecek olan “Uluslararası Uzaktan Eğitim Konferansı”da SAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mübin Kıyıcı koordinatörlüğünde başladı. Dubai’de gerçekleştirilen konferansta, uzak eğitimde geliştirilen yeni modeller tartışılacak.

Konferans bildirileri, konferansların ardından http:www.id-ec.net ve www.iste-c.net adreslerinde yayınlanacak.

13/12/2012 – YC
1.072 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.