İşletme Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

İşletme Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı
23.06.2023
1.488
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. 

SAÜ İşletme Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2023 Cuma günü SAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cahit Ungan, İşletme Fakültesi Danışma Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İşletme Fakültesi öğrencilerinin kortej yürüyüşü ile başlayan törenin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşmasını yapan SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cahit Ungan, öğrencilerin ailelerine seslenerek, “Öğrencilerin bugüne gelmesinde sizlerin büyük fedakarlıkları yatmaktadır. Sizleri tüm kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Prof. Dr. Ungan, konuşmasının devamında öğrencilere seslenerek, “Uzun bir maraton sonunda eğitimlerinizi tamamlayarak bugün ülkemizin en güçlü kurumlarından biri olan Sakarya Üniversitesi’nden mezun olmanının gururunu yaşıyorsunuz.  Türkiyenin en güzel kampüslerinden birinden eğitim aldınız. Başarılarınızın sonraki mezunlarımız için referans olacağını unutmayınız. Kazandığınız vizyon ve değerlerle çalışma yaşamınızda önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizlerin başarısı Sakarya Üniversitesini daha da yüceltecek ve bizleri gururlandıracaktır. Aramızdaki iletişimin bir yönü sizlere destek olmayı sürdürmekten diğer yönü sizlerden gelecek geri dönüşlerle fakültemizi ve eğitim anlayışımızı daha da geliştirmektir. hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Kazım Ahmet Mert fakülte birincisi, Zehra Beşer fakülte ikincisi ve Furkan Aran fakülte üçüncüsü oldu.İşletme Fakültesi birincisi Ebru Nur Bahçeci’ye mezuniyet belgesi SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al tarafından takdim edildi. Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol ve akademisyenler tarafından verildi.

Fakülte birincisi Kazım Ahmet Mert, mezunlar adına birer konuşma yaptı. Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmaları ile sona erdi.


1.488 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.