İşletme Fakültesi AACSB International’a Üye Oldu

06.02.2014

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi, akreditasyon konusunda ön adım olarak AACSB International’a üye oldu.

İşletme eğitiminin gelişmesine yönelik eğitim kurumlarının ve işletmelerin üye olabildiği, işletme eğitimi alanında kâr amacı gütmeyen küresel bir kuruluş olan Uluslararası AACSB (AACSB International – The Association to Advance Collegiate Schools of Business), İşletme Fakülteleri için en üst düzeyde bir başarı standardı olan AACSB akreditasyonunu vermektedir.

Bir işletme fakültesinin tüm birimlerinin katılımını gerektiren zorlu bir sürecin ardından verilen AACSB akreditasyonunu, dünyadaki 13 bin işletme fakültesinin sadece yaklaşık yüzde 5’lik bir bölümü alabilmiştir.

06-02-2014 / ST