İşitme Engellilerle İletişim Yetisini Arttırma Semineri

10.05.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Fîhi Mâ Fih Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği “İşitme Engellilerle İletişim Yetisini Arttırma” semineri 30 Nisan Çarşamba günü başladı.

Her hafta çarşamba günü  15:00-17:00  saatleri arasında İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan seminer toplam 5 hafta sürecek.

Türk İşaret Dili ve Türk İşaret Dili Dini Kavramlar Sözlüğünün anlatılacağı seminerde ayrıca cümle kurma ve şarkılar öğretilecek. Katılımın yoğun olduğu program sonrasında seminer programı sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecek.

10/05/2014 – HM