İş Sağlığı, Güvenliği ve Girişimcilik

18.03.2014

Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Topluluğu tarafından “İş Sağlığı, Güvenliği ve Girişimcilik” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Genç MÜSİAD’ın düzenlediği ankette “Yılın genç girişimcisi” seçilen Makprom Mühendislik’ten Semih Çalışkan katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Çalışkan, üniversite dönemindeki ve iş hayatındaki deneyimlerini anlattı. Öğrencilere mezun olmadan önce hazırlıklı olmaları ve mutlaka yapmaları gereken şeyleri söyleyen Çalışkan, “Mezun olmadan önce kendinizi nasıl pazarlayacağınıza hazır olun. İş görüşmesine gitmeden önce kendinize ait özelliklerinizi keşfedin. İşsiz kalmaya, bedava çalışmaya hazırlıklı olun. Buralarda öğreneceğiniz bilgiler iş hayatınızda çok işinize yarayacak” diye konuştu.

17/03/2014 – ST