Gök Gürültülü

İŞ-KUR İrtibat Noktası Açıldı

26.03.2013

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünde, öğrencilere danışmanlık hizmeti verilebilmesi amacı ile ‘İŞ-KUR İrtibat Noktası’ açıldı.

İŞ-KUR Genel Müdürlüğü, rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin etkinliği ve ulaşılabilirliğinin artırılması, işbirliği kültürünün geliştirilmesi için Sakarya Üniversitesi’nde bireysel ve grup halinde öğrencilerle yüz yüze danışmanlık verilebilmesini sağlamak amacı ile irtibat noktası açıldı.

SAÜSEM binasında hizmete açılacak olan İŞ-KUR İrtibat Noktası, İş ve Meslek Danışmanları öğrencilere işgücü piyasası, İş-Kur faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenlere mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama, Avrupa Birliği düzleminde iş arama gibi konularda SAÜ’lü öğrencileri bilgilendirecek.

İş ve Meslek Danışmanları, Pazartesi ve Perşembe günleri, SAÜSEM binasında SAÜ’lü öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek.

26/03/2013 – YC