International Educational Technology Conference (Ietc) Held In Taiwan

20.07.2012

International Educational Technology Conference – IETC was held in Taiwan.

International Educational Technology Conference – IETC, organized by Sakarya University and National Central University, was held on July 11-13, in Taiwan. Many academicians including Dean of Education Faculty Prof. Dr. Rahmi KARAKUŞ and Head of Department of Computer and Instructional Technology from SAU attended conference. Academicians from 28 different countries met in Taiwan, presented their papers about educational technologies and discussed in platforms of activities.

Also, an agreement was signed between Prof. Dr. Aytekin İŞMAN, General Coordinator of IETC Conference Series, and Prof. Dr. J. Ana DONALDSON, Head of Association of Educational Communication and Technology (AECT).

IETC Series started in 2001 and the 12th conference was organized in Taiwan. Next conferences are expected to be held in France, Malaysia and Thailand.

July 20, 2012, Press Office

Transl.: Yk