Gök Gürültülü

İlkyardım ve İlkyardım Uygulamaları

20.04.2012

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileriİlkyardım ve İlkyardım Uygulamaları” konulu bir konferans düzenledi.

SAÜ Eğitim Fakültesi Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, 11 Nisan Çarşamba günü Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda ”İlkyardım ve İlkyardım Uygulamaları” başlıklı bir konferans düzenledi.

Hendek halkı ve Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta sağlık memuru Ferhan Albayrak ilkyardım ve ilkyardım uygulamaları konusunda bir sunum yaptı.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sakin ve Dr. Menfar Demirler de katıldığı konferansa ilgi büyük oldu.