İletişimimiz Devam Edecek

İletişimimiz Devam Edecek
23.06.2015
473
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını verdi. Mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, mezunlarla sosyal medya üzerinden iletişimini sürdüreceğini söyledi.

BESYO Stadında gerçekleşen mezuniyet törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Milletvekili Zihni Açba, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, akademisyenler ve aileler katıldı.  

Tören yaklaşık bin 500 mezun öğrencinin kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören konuşmalarına geçildi. Törende konuşan Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün dünyadaki teknolojileri yakından takip eden bir üniversite olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu mübarek günün bereketi ile evlatlarımız çok iyi, çok güzel işler yaparlar ve sizleri mutlu ederler. Üniversiteler sadece bilgi aktaran bir yer olmaktan çıkarak, öğrencilere farklı yetkinlikler de kazandıran birimler haline gelmektedir. Bu konuda dünyada ve ülkemizde çok önemli çalışmalar yapılmaktadır. Sakarya Üniversitesi de bunlardan en büyük payı alan üniversitelerden bir tanesidir” dedi. Mezun öğrencilerle sosyal medya üzerinden iletişimi sürdüreceğini söyleyen Rektör Elmas, “Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu da konuşmasında, yaklaşık bin 500 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, “Bizim onlara hayatlarının bundan sonraki dönemi için gerekli donanımları verdiğimizi düşünüyorum. Mezunlarımızın hayatta başarılı olacaklarına ve toplumumuza yararlı işler yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere belgeleri Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Milletvekili Zihni Açba, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Dekan Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu ile öğretim üyeleri tarafından verildi.

Tüm fotoğraflar için tıklayın.

23/06/2015 – ST 

Mezuniyet törenlerinin tüm fotoğraflarına www.facebook.com/habersau adresinden erişebilirsiniz. 

 

 
473 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.